TERMENI LEGALI

Datele de identificare ale S.C. RITTER-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L.
Societate cu raspundere limitata avand capital social in valoare de 150.000 lei
Sediul social: Bucuresti, Str. Vasile Lascar, nr. 209, bl. 31 A, sc. 2, ap. 45
Numar de ordine la Registrul Comertului: J40/3925/2010
Cod unic de inregistrare 26782334
Autorizata de ASF: 441/2010
Numar de inregistrare in Registrul Brokerilor: RBK – 632


Pagina web www.ritter.ro (denumita in continuare„Site”) este un serviciu de informatii on-line creat, administrat si furnizat in exclusivitate de S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. Utilizarea sub orice forma a acestui Site de catre dumneavoastra implica acceptarea de expresa si neconditionata a acestor Termeni Legali.
Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului pot fi folosite doar de catre persoanele in varsta de peste 18 ani, avand capacitatea de a-si exercita drepturile si de a-si asuma obligatiile, savarsind personal acte juridice.
Serviciile descrise in acest Site sunt valabile numai pentru S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. si sunt proprietatea exclusiva a acesteia. De asemenea, S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. detine toate drepturile (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind prezentarea marcilor comerciale, marcilor de servicii, logo-urilor si a tuturor celelalte materiale prezentate in acest site.
S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest Site. Cu toate acestea, S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest Site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. ne puteti contacta la sediul nostru, prin e-mail la adresa office@ritter.ro sau la numarul de telefon (004) 0374-600-700.
S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L.. isi rezerva dreptul ca accesul la produsele si serviciile descrise in Site sa poata face obiectul unor restrictii fata de anumite persoane sau in anumite zone, precum si dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului, cu sau fara o notificare prealabila.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a informatiilor si continutului materialelor prezentate pe acest Site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L., cu exceptia tiparirii sau descarcarii informatiilor sau continutului Site-ului pentru utilizarea personala.
S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. nu este în niciun fel raspunzatoare pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre utilizatorii site-ului sau de catre tertii cu care acestia se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta si apartinand unor terte persoane.
Deasemenea, S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L nu este raspunzatoare pentru virusi care ar putea sa infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui Site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest Site.
S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti la care se face trimitere pe Site.
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul Site, efectuata de catre orice alta persoana cu exceptia detinatorului sau legal, S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. Ritter-Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Conditii Generale RITTER

Va rugam sa cititi conditiile generale ale RITTER- Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. pentru mai multe informatii. ( varianta romana / varianta engleza )

Cod fiscal: 26782334
Nr. Reg. Com.: J40/3925/2010

Autorizatie de functionare: 441/07.06.2010
Nr. Reg. in Registrul Brokerilor de Asigurari: RBK-632/08.06.2010

Acum va puteti comanda asigurarile si on-line:

RCA Locuinte Calatorie Casco

© 2010 – 2015 Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare

onerca-small-1

danluc

acte-inmatriculari

rca-verifica