PARTENERIATE AGENTII DE TURISM

Vrei sa obtii un avantaj fata de competitie?

Solutia este foarte simpla: Oferi mai mult si primesti mai mult in schimb.
In zilele noastre, lupta intre agentiile de turism este guvernata fie prin preturi joase, oferte speciale si nu in ultimul rand locatie. Cu toate acestea, clientii au nevoie de mai mult.
Agentiile de turism de succes ofera experiente personalizate pana la cel mai mic detaliu si in aceasta categorie includem si asigurarile de calatorie.
Cand vine vorba de asigurari de calatorie, o ofert? variata de la mai multe societati de asigurari din Romania inseamna un grad mai ridicat de personalizare a vacantei si acest lucru da agentiei un avantaj competitiv important.

Asigurari pentru pachetele turistice prin Ritter Broker

Majoritatea agentiilor de turism ofera asigurari de calatorie impreuna cu pachetele turistice.
Datorita faptului ca oferta vine de cele mai multe ori de la o singura societate de asigurari, aceasta este fie prea scumpa, fie nu acopera destule riscuri, acesta fiind motivul pentru care multi clienti renunta la acest serviciu.
Echipa Ritter iti propune un nou tip de colaborare: in loc ca agentia ta sa lucreze cu o singura societate de asigurari, acum poti da clientilor libertatea sa aleaga din mai multe oferte.
Produsele create special pentru agentiile de tursim partenere au acoperiri extinse pentru clienti si preturi competitive.

Platforma on-line dedicata agentiilor de turism partenere

Ritter Broker pune la dispozitia agentiilor de turism colaboratoare o platforma informatica din care pot calcula direct ofertele de asigurare de calatorie.

Asigurarea STORNO prin Ritter Broker

Pe langa asigurari de calatorie clasice, Ritte Broker pune la dispozitie si solutii de asigurare de tip STORNO , care protejeaza clientii in caz de anulare a calatoriei din cauze fortuite. Ritter Broker ofera asigurari tip STORNO create special pentru agentiile de turism.
Asigurarea STORNO este o solutie speciala in piata de asigurari, iar produsul creat de noi te ajuta sa faci diferenta cand vine vorba de serviciile oferite.

Asigurare STORNO pentru biletele de avion

In Romania, piata de asigurari STORNO pentru biletele de avion este aproape inexistenta. Pentru ca ne pasa si dorim sa oferim cele mai bune sercivii clientilor nostrii, am colaborat cu societatile de asigurari si va punem la dispozitie un produs unic pe piata romaneasca. Acest tip de asigurare ofera despagubiri in cazul pierderii sau anularii zborului din cauze fortuite.

Asigurare de insolvabilitate prin Ritter Broker

Una dintre cele mai mari probleme pentru agentiile de turism din Romania este asigurarea obligatorie pentru riscul de insolvabilitate.
Alaturi de tine este departamentul nostru specializat care o sa te ajute pentru a gasi solutia potrivita.

Ce avantaje ai cand alegi Ritter Broker?

Lucrezi simplu ?i eficient

Colaborand cu noi iti poti adapta modul de lucru dupa cum iti este mai simplu.
Platforma electronica furnizata este foarte flexibila si ai nevoie doar de un instructaj minim inainte de a o folosi.

Suport oricand ai nevoie

Oricand ai o intrebare sau ai nevoie de o solutie rapida, operatorii Ritter Broker iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi suport.

Ai avantaj fata de competitie

Poti furniza clientului mai multe oferte de asigurari de calatorie, adaptate nevoilor sale.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu noi?

Pentru a incepe un parteneriat cu Ritter Broker tot ce trebuie sa faci este sa discuti cu un reprezentant Ritter Broker si sa stabiliti impreuna care este cea mai buna modalitate de colaborare.

Informatii contact

Adresa: Str. Viorele, nr. 30, bl. 20A, sc. B, ap. 35, sector 4, Bucuresti (apasa aici pentru harta)
Email: office@ritter.ro
Telefon: (004) 0374-600-700
Web: www.ritter.ro

Cod fiscal: 26782334
Nr. Reg. Com.: J40/3925/2010

Autorizatie de functionare: 441/07.06.2010
Nr. Reg. in Registrul Brokerilor de Asigurari: RBK-632/08.06.2010

Acum va puteti comanda asigurarile si on-line:

RCA Locuinte Calatorie Casco

© 2010 – 2016 Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare

onerca-small-1

danluc

acte-inmatriculari

rca-verifica