CARIERE

RITTER BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL este o societate specializata in activitatea de intermediere si brokeraj in Asigurari si Reasigurari.

La RITTER BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL lucreaza o echipa formata din tineri profesionisti, cu experienta in domeniul asigurarilor si cel al brokerajului in asigurari, avand ca scop oferta de servicii la standarde profesionale precum si promptitudine in rezolvarea solicitarilor dumneavoastra.

Raspunzand exigentelor clientilor sai, RITTER BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL prezinta cele mai bune oferte din punct de vedere financiar , personalizate in functie de necesitatile fiecarui client asigurat.
Colaboram cu toate societatile de asigurare din piata romaneasca si astfel, va putem oferi o gama larga de produse de asigurare.

Persoane Fizice

Ritter Broker de Asigurare incheie Contracte de Asistenta in Brokeraj cu persoane fizice dornice sa inceapa sau sa-si dezvolte o cariera in acest domeniu. Remuneratia consta in comisioane consistente oferite pentru incheierea politelor de asigurare. Aceste comisioane sunt cuprinse in contractul de asistenta in brokeraj. Dupa incheierea contractului si efectuarea unui training initial asistentul in brokeraj este repartizat unui Unit Manager , in functie de zona geografica in care locuieste, i se pun la dispozitie documentele necesare si poate sa-si inceapa practic activitatea. Pe tot parcursul activitatii asistentul in brokeraj este indrumat si sustinut in activitate de catre personalul societatii noastre.

Persoane Juridice

Ritter Broker de Asigurare incheie Contracte de Asistenta in Brokeraj cu persoane juridice dornice sa inceapa sau sa-si dezvolte o cariera in acest domeniu. Remuneratia consta in comisioane consistente oferite pentru incheierea politelor de asigurare. Aceste comisioane sunt cuprinse in contractul de asistenta in brokeraj. Dupa incheierea contractului si efectuarea unui training initial , asistentul in brokeraj este repartizat unui Unit Manager , in functie de zona geografica in care locuieste, i se pun la dispozitie documentele necesare si poate sa-si inceapa practic activitatea. Pe tot parcursul activitatii asistentul in brokeraj este indrumat si sustinut in activitate de catre personalul societatii noastre.

Conditiile minime necesare pentru intrarea in aceasta afacere sunt:
– Persoane juridice avand urmatoarele coduri CAEN: 6621, 6622;
– Existenta unui spatiu rezonabil din punct de vedere al marimii, amplasarii si amenajarilor;
– Dotare cu calculator, fax, imprimanta, scanner;
– Conexiune la internet;
– Experienta relevant? in domeniul asigur?rilor;

Soft gestionare activitate

Ritter Broker de Asigurare va pune la dispozitie un soft performant pentru gestionarea activitatii, astfel incat munca de incheiere si raportare a politelor de asigurare sa va fie mult usurata. Aplicatia poate fi accesata on-line de catre toti colaboratorii nostri pe baza unui user si a unei parole de oriunde din lume.

Asistentul in brokeraj are acces la urmatoarele informatii: polite care expira, rate scadente, gestiunea politelor si chitantelor proprii, fisa clienti , comisioanele de incasat, curs valutar , mesaje primite de la Ritter Broker de Asigurare.

Cod fiscal: 26782334
Nr. Reg. Com.: J40/3925/2010

Autorizatie de functionare: 441/07.06.2010
Nr. Reg. in Registrul Brokerilor de Asigurari: RBK-632/08.06.2010

Acum va puteti comanda asigurarile si on-line:

RCA Locuinte Calatorie Casco

© 2010 – 2016 Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare

onerca-small-1

danluc

acte-inmatriculari

rca-verifica